Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Cutter de verschillende noten fijn en meng ze onder elkaar.
Rits de dragonblaadjes van de stengels en hak ze fijn. Meng ze onder de notenmengeling.
Wrijf het vlees aan alle kanten goed in met de boter. Kruid het vlees met versgemalen peper, zout en cayennepeper.
Bedek de rosbief met de kruiden-notenmengeling en schik in een ovenschaal.
Zet de schotel in een voorverwarmde oven van 175°C en laat het vlees gedurende 1 uur bakken.
Haal het vlees uit de oven, dek af met aluminiumfolie en laat nog 10 tot 15 minuten rusten.
Snij de rosbief in fijne sneetjes. Lekker met een aardappelgratin, boschampignons, pompoen- en venkelblokjes.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven