Salade met gerookte zalm & dilledressing

Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de dressingingrediënten door elkaar. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Snij de venkel in flinterdunne plakjes, besprenkel met het citroensap en kruid met peper en zout.
-
Snij de tomaten in partjes. Verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in fijne reepjes.
-
Snij de zalm in reepjes. Schep de zalmreepjes met de tomaten en venkel door de slablaadjes.
-
Verdeel de salade over weckpotjes. Werk af met de dressing en een plukje venkelgroen. Zet fris tot vertrek.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders