Salade met gerookte zalm & dilledressing

f0e33ba45c3874957e7b26e42a0a37516ed0d67b90ab4bbf1da4c5268670a69c.jpg

Allergenen

Vis, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Meng de dressingingrediënten door elkaar. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.

  2. Snij de venkel in flinterdunne plakjes, besprenkel met het citroensap en kruid met peper en zout.

  3. Snij de tomaten in partjes. Verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in fijne reepjes.

  4. Snij de zalm in reepjes. Schep de zalmreepjes met de tomaten en venkel door de slablaadjes.

  5. Verdeel de salade over weckpotjes. Werk af met de dressing en een plukje venkelgroen. Zet fris tot vertrek.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit