Vis , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Meng de zure room met de mierikswortelcrème. Smaak af met peper, zout en zeste van citroen.
Pel de sjalotten en snij fijn. Snipper de bieslook en dille fijn. Snij de citroen in schijfjes en vervolgens in kleine puntjes.
Snij de zalmfilet in fijne blokjes. Kruid met peper en zout. Meng de sjalotten, dille, bieslook, olijfolie en sap van ½ citroen eronder.
Leg de uitsteekvorm op een velletje plasticfolie.
Snij de avocado’s in twee, verwijder de pit en schil. Snij fijne plakjes van de avocado’s en leg deze cirkelgewijs in de uitsteekvorm.
Vul verder met de tartaar van zalm. Druk stevig aan.
Zet de uitsteekvorm op het bord, met de avocado aan de bovenzijde. Verwijder de plasticfolie voorzichtig. Verwijder de uitsteekvorm.
Werk af met plukjes dille, stukjes citroen en een lepeltje mierikswortelzalf.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven