Scandinavische zalmtartaar

6fcffb1464858d7aa2ff24a5f1c211a74934e636c54076133174576cd8c6a350.jpg

Allergenen

Vis, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Meng de zure room met de mierikswortelcrème. Smaak af met peper, zout en zeste van citroen.

  2. Pel de sjalotten en snij fijn. Snipper de bieslook en dille fijn. Snij de citroen in schijfjes en vervolgens in kleine puntjes.

  3. Snij de zalmfilet in fijne blokjes. Kruid met peper en zout. Meng de sjalotten, dille, bieslook, olijfolie en sap van ½ citroen eronder.

  4. Leg de uitsteekvorm op een velletje plasticfolie.

  5. Snij de avocado’s in twee, verwijder de pit en schil. Snij fijne plakjes van de avocado’s en leg deze cirkelgewijs in de uitsteekvorm.

  6. Vul verder met de tartaar van zalm. Druk stevig aan.

  7. Zet de uitsteekvorm op het bord, met de avocado aan de bovenzijde. Verwijder de plasticfolie voorzichtig. Verwijder de uitsteekvorm.

  8. Werk af met plukjes dille, stukjes citroen en een lepeltje mierikswortelzalf.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit