Slaatje met ganzenlever, rode biet, vijg en appel

c2b1cdbf9f63733c6b8bd0d41b8e619b218fed36bb7241e1c23500db03f4e9b3.jpg

Allergenen

Lactose, Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de sneden rozijnenbrood schuin in 2 en bak ze goudbruin in wat boter.

  2. Snij de rode biet in dunne reepjes en de vijgen in partjes.

  3. Snij de ganzenlever in middelgrote blokjes.

  4. Snij de appel in fijne reepjes en besprenkel met limoensap.

  5. Maak aan 1 kant van het bord een halve cirkel met 1 el vijgenconfituur per bord.

  6. Werk de cirkel af met de stukjes ganzenlever, reepjes rode biet en appel, partjes vijg en slablaadjes.

  7. Strooi wat gehakte noten over het slaatje.

  8. Leg het gebakken rozijnenbrood aan de andere kant van het bord.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit