Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Snij de sneden rozijnenbrood schuin in 2 en bak ze goudbruin in wat boter.
Snij de rode biet in dunne reepjes en de vijgen in partjes.
Snij de ganzenlever in middelgrote blokjes.
Snij de appel in fijne reepjes en besprenkel met limoensap.
Maak aan 1 kant van het bord een halve cirkel met 1 el vijgenconfituur per bord.
Werk de cirkel af met de stukjes ganzenlever, reepjes rode biet en appel, partjes vijg en slablaadjes.
Strooi wat gehakte noten over het slaatje.
Leg het gebakken rozijnenbrood aan de andere kant van het bord.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven