Stokbrood met zonnebloempitten met everzwijnham en mango

d835b8a4044028cc477b1b644b539f68d6b22ed2739e7a9f8af307dc34326bba.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snipper de bieslook fijn.

  2. Meng de bieslook met ricotta.

  3. Schil de mango.

  4. Snij de mango en de komkommer in fijne schijfjes met een dunschiller.

  5. Snij het stokbrood dwars in 2 gelijke stukken. Snij vervolgens dwars in tot net niet helemaal door in schijfjes van 1,5cm.

  6. Bestrijk het broodkruim met het ricotta-bieslookmengsel.

  7. Leg de everzwijnham er op.

  8. Schik de mango- en komkommerschijfjes er tussen.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit