Eieren , Weekdieren , Pindanoten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Tartaar: snij het rundvlees zeer fijn met een scherp mes.
-
Schil de gember en snij heel fijn.
-
Meng de gember met de sojasaus, sesamolie en sesamzaadjes onder het vlees.
-
Duw in kleine uitsteekvormpjes.
-
Snij de koolrabi zeer fijn met een mandoline en meng met een klein scheutje sesamolie. Kruid met peper en zout.
-
Haal de oesters uit hun schelp en warm kort op in eigen vocht (het vocht mag roken, maar niet koken).
-
Draai elke oester in een velletje koolrabi.
-
Schik op de tartaar.
-
Wasabimayonaise: meng de wasabi met het citroensap en de dooier. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de olie druppelsgewijs en onder constant roeren toe. Kruid indien nodig af met extra citroensap, zout en peper
-
Spuit een klein dotje op de koolrabi.
-
Werk af met een takje waterkers.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven