Viscurry uit de Malediven

f927834182ae4e10e87459725f5f41302480f6982d1fa3bc236c0261faca9fbb.jpg

Allergenen

Vis, Lactose, Melk, Pindanoten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Saus: pel de ui en look en schil de wortelen. Snij de ui, look, wortelen en appel in kleine stukjes.

  2. Stoof de uisnippers glazig in arachideolie. Voeg de wortel-, look- en appelstukjes toe en bestrooi met hot currypoeder.

  3. Overgiet met de bouillon en kokosmelk. Laat verder stoven en kruid met versgemalen peper en zout.

  4. Mix tot een gladde, fijne saus. Leg de steranijs erin en laat 1 nacht rusten.

  5. Snij de courgette en aubergine in blokjes.

  6. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s en snij in stukjes.

  7. Verwarm een scheut olie en roerbak de paprikastukjes. Voeg de aubergineen courgetteblokjes toe en roerbak beetgaar.

  8. Overgiet met de currysaus en breng aan de kook.

  9. Snij de kabeljauw in stukken en laat garen in de hete saus.

  10. Haal van het vuur.

  11. Kruid de yoghurt met versgemalen zwarte peper en zeezout. Lepel de yoghurt over de viscurry.

  12. Werk af met takjes verse koriander en wat fijngesneden chilipeper.

  13. Bestrooi met sesamzaad.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit