Zalm met geroosterde trostomaatjes

25e1c3686d0a9bbb5bf8e0652980257eed9ad2c2847795eb8ce2ee74f0d9c3b2.jpg

Allergenen

Vis. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Schik de tomaten op een bakplaat. Meng 2 eetlepels olijfolie met de balsamicoazijn en kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.

  3. Verhit een scheutje olie in de wok en roerbak de spinazie met de looksnippers. Kruid met peper en zout.

  4. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Laat ze uitlekken, roer er de spinazie door en hou warm.

  5. Rooster de tomaten 15 minuten in een voorverwarmde oven.

  6. Bak intussen de zalm, eerst op de velkant, in hete olijfolie krokant. Kruid met peper en zout. Bak nog 5 minuten aan de andere kant.

  7. Schik op voorverwarmde borden en werk af met basilicum.

  8. Serveer onmiddellijk.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit