Pasta met trio van vis en spinazie
Kooktips
LeFort Tripel Sterk blond bier
Domaine Sainte-Anne A.O.P. Entre-deux-Mers
Vis en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Snij de champignons in schijfjes.
-
Rasp de schil van de citroen (niet het wit).
-
Meng de citroenzeste onder de ricotta en kruid met peper.
-
Pers het knoflook.
-
Bereiding:
-
Kook de linguine gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof het knoflook glazig. Voeg de diepgevroren spinazie toe en laat slinken tot al het vocht verdampt is.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de champignons 6 min. op een hoog vuur. Roer regelmatig. Kruid met peper en zout en schep bij de spinazie.
-
Verhit in dezelfde pan opnieuw 1 eetl. olijfolie en bak de vis 5 min. Kruid met peper en zout. Schep bij de spinazie en meng er de pasta onder.
-
Afwerking:
-
Schep de pasta in diepe borden. Werk af met de ricotta en een draai van de pepermolen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders