Avocadobootjes met komkommer, mango en gerookte zalm

Vis en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bereiding:
-
Taakje voor je hulpkok: kook de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af, spoel onder koud water en laat uitlekken.
-
Pers de halve limoen. Snij de avocado in de lengte in 2. Verwijder de pit en lepel het vruchtvlees uit de schil. Bewaar de schillen en snij het vruchtvlees in blokjes van 1/2 cm. Besprenkel met wat limoensap.
-
Schil de mango en snij in blokjes van 1/2 cm. Vraag eventueel hulp aan je hulpkok om de pit te verwijderen. Snij de ongeschilde komkommer in blokjes van ± 1/2 cm. Snipper de rode ui en het bieslook fijn.
-
Meng de parelcouscous met de avocado, de mango, de komkommer, de rode ui en het bieslook. Besprenkel met de rest van het limoensap en kruid met peper en zout. Vul de avocadoschillen op met het mengsel.
-
Snij de gerookte zalm fijn en strooi over de gevulde avocado's. Werk af met de preischeuten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven