Pasta met kalfsvlees en zongedroogde tomaten

Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snij fijn. Pel de look en duw door de lookpers.
-
Snipper de bladpeterselie fijn en hou opzij voor de afwerking van het gerecht.
-
Gaar de pasta in kokend water met zout zoals aangegeven op de verpakking.
-
Kruid de kalfsmedaillon met peper en zout. Verhit een pan met een klontje boter en een geutje olijfolie. Bak het vlees aan beide zijden goed aan. Bedruip het regelmatig met de vetstof tijdens het bakken. Haal uit de pan en laat rusten onder aluminiumfolie.
-
Rooster de pijnboompitten in een hete pan met wat olijfolie.
-
Bak de stukjes ui in wat olijfolie. Doe de look en zongedroogde tomaatjes met olie erbij.
-
Snij het vlees eerst in plakjes en daarna in stukjes. Doe het vlees bij de tomaatjes.
-
Roer alles goed door elkaar. Laat nog wat verder bakken. Doe er wat citroenrasp bij.
-
Giet de pasta af. Meng onder de andere ingrediënten. Giet er wat olijfolie over en meng.
-
Verdeel de pasta over de borden en werk af met wat gesnipperde bladpeterselie en fijn afgesneden Parmezaanse kaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders