Kook dit gerecht in deze stappen

  1. 8c76773d36140aa2e3dee9f728ded1d4392034c3b8b72594db7d3772c5947f40.jpg

    Pel de ui en snij fijn. Pel de look en duw door de lookpers.

  2. Snipper de bladpeterselie fijn en hou opzij voor de afwerking van het gerecht.

  3. 94f733e4e3eeb90f1e6640651c5a134aa674147079cd85712c5b8c21495f0051.jpg

    Gaar de pasta in kokend water met zout zoals aangegeven op de verpakking.

  4. 30202ed16c0d01c76f7c2b82ec8ab3896276fd445b4507a0c999dd01d09961da.jpg 415e1e186018ef05b2ef624804bc69f60085c2dffa626b93dc97387d9393af79.jpg

    Kruid de kalfsmedaillon met peper en zout. Verhit een pan met een klontje boter en een geutje olijfolie. Bak het vlees aan beide zijden goed aan. Bedruip het regelmatig met de vetstof tijdens het bakken. Haal uit de pan en laat rusten onder aluminiumfolie.

  5. 4eccd8d2913b407c0aa8e0fee5e31a0e9dcc77166eb3f94b88b6496aab4575dc.jpg

    Rooster de pijnboompitten in een hete pan met wat olijfolie.

  6. b95d7d895f59cd56c3e73cc99c864a690e86d5ff6dc45625f2090ee12486cadf.jpg

    Bak de stukjes ui in wat olijfolie. Doe de look en zongedroogde tomaatjes met olie erbij.

  7. 95f091b79faef1eb390f6c873e2fbb3e0c50690af9dedf24fd00a9f26d915586.jpg

    Snij het vlees eerst in plakjes en daarna in stukjes. Doe het vlees bij de tomaatjes.

  8. 948d685fe7973738653bfcc77353e1628733685387a3fd6b99607df33408a887.jpg

    Roer alles goed door elkaar. Laat nog wat verder bakken. Doe er wat citroenrasp bij.

  9. 6e1fc274dfe77aa8073c367904e87d9d1e26e60fbd10b26eb062de96657ada18.jpg

    Giet de pasta af. Meng onder de andere ingrediënten. Giet er wat olijfolie over en meng.

  10. 473a1d1e357171e974a0470e78303d64901fa3ed33ca88e09173cc1a17b47a48.jpg

    Verdeel de pasta over de borden en werk af met wat gesnipperde bladpeterselie en fijn afgesneden Parmezaanse kaas.