Gevogeltepita

9471b2695cc036559fbc1de7ef881a2dde736fbcfd7e5b62050f81deef318b15.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de pitabroodjes halverwege in. Bak krokant in de toaster of laat opwarmen in een oven op 150°C gedurende ± 5 minuten.

  2. Spoel de tomaat, snij in vier, verwijder de pitjes en snij vervolgens in fijne reepjes.

  3. Meng de mayonaise met de magere verse yoghurt. Kruid met peper en zout en werk af met de gehakte bieslook en look.

  4. Snij de ijsbergsla fijn.

  5. Vul de pitabroodjes met de sla, het gebakken vlees en de tomaatreepjes.

  6. Serveer met de dipsaus.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit