Groente- en aardappelbrochettes

Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Aardappelbrochettes: pel de rode ui en snij in stukjes.
-
Steek 3 gemarineerde krieltjes op een stokje en eindig aan beide zijden met een stukje rode ui.
-
Groentebrochettes: snij de kastanjechampignons in 2, de paprika’s in reepjes en de courgette in blokjes.
-
Marinade: pel het teentje look en snipper fijn. Meng de looksnippers met wat zonnebloemolie en limoensap. Kruid met zwarte peper van de molen en grof zeezout.
-
Smeer de groentebrochettes in met de marinade.
-
Bak de aardappel- en groentebrochettes 5 tot 10 min op een hete barbecue.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders