Hartige taart met zalm

4634f0ee8909c353df33182068744faeab9f55ae7711a77a023c5ab1d39d49a4.jpg

Allergenen

Eieren, Vis, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de zalm in kleine blokjes en leg ze in een kom. Kruid met peper en zout en voeg het citroensap toe. Laat 1 uur marineren.

  2. Verwarm de oven voor op 200°C.

  3. Bedek een taartvorm met het bladerdeeg en duw de randen goed vast. Bak gedurende 15 minuten in een voorverwarmde oven.

  4. Haal de bodem uit de oven en prik met een scherp mes gaatjes in het opgekomen deeg om de hete lucht te laten ontsnappen.

  5. Laat de zalmblokjes uitlekken en leg op de taartbodem.

  6. Klop de eieren los met de room. Voeg bieslook en kervel toe. Breng op smaak met versgemalen peper en zout. Giet dit mengsel over de zalmblokjes.

  7. Bak in 40 minuten goudbruin en gaar in een voorverwarmde oven op 180°C.

  8. Lekker met een groene salade.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit