Kabeljauw met witte asperges, dijonaisesaus en kruidensla

e4ee7eab0f2f6a370d626c3cf3c1d861731e67afda398257732b92db0811030c.jpg

Allergenen

Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de witte asperges en besprenkel met olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout. Gril de asperges gaar in een grillpan. Hou warm op een zacht vuur.

  2. Smelt de geklaarde boter en haal van het vuur.

  3. Klop de eidooiers los met 1 el witte wijnazijn, een snuifje cayennepeper en zout. Zet op een medium vuur en blijf kloppen tot de massa schuimig wordt en gaat binden.

  4. Haal de dooiers van het vuur en roer al kloppend en straalsgewijs de gesmolten geklaarde boter erdoor, tot je een gebonden warme ‘mayonaise’ krijgt. Breng op smaak met de graantjesmosterd, witte wijnazijn, cayennepeper en zout. Hou warm onder aluminiumfolie.

  5. Bak de kabeljauwhaasjes 2 à 3 min aan beide zijden krokant in wat boter in een antikleefpan. Kruid met zwarte peper en zout.

  6. Meng de kervel, platte peterselie en dille met wat olijfolie. Kruid met zout en zwarte peper.

  7. Serveer de gegrilde asperges met de kabeljauw. Werk af met de kruidensla en dijonaisesaus.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit

Smakelijk

........................................................

Magazines

........................................................

Over Spar

........................................................