Wrap met pulled pork en honingmosterddressing

Wrap met pulled pork en honingmosterddressing

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kruid de wangen met zout, peper en paprikapoeder. Dat kan je reeds op voorhand doen.

  2. fcb1292e6b483eb0a2f7424babb8580592e23760a23b8e1225560fce21b263f8.jpg

    Kleur de wangen in een grillpan, of, en bij voorkeur, op een houtskoolbarbecue zodat de rokerige smaak in het vlees trekt.

  3. Verwarm de oven voor op 160°C.

  4. a0006157458ca5662a93e908eefcb885a39624601937e49daf306de87bd06df7.jpg

    Smeer de wangen in met Luikse stroop en schik in een vuurvaste schotel.

  5. 77c562e57822bac386d273f2e33a10a04203dfa2bbd6c738e03d6643fa88e8cb.jpg

    Voeg het appelsap toe en bedek met aluminiumfolie.

  6. Gaar de wangen gedurende 2 u op 160°C.

  7. Verwijder na 2 u de folie en laat de wangen nog ± 1 u garen. Draai ze regelmatig om.

  8. 2768a11c4b3f5597a01a6f428fbae99f80c14edd40991ca85881cd75a8efccfc.jpg

    Trek het vlees uit elkaar met behulp van 2 vorken.

  9. Dressing: meng de mosterd met de mayonaise en breng op smaak met de honing.

  10. Voeg de ciderazijn toe en proef. Indien de dressing te zoet is, voeg je nog wat ciderazijn toe. Indien de dressing te zuur is, voeg je nog wat honing toe.

  11. Bak de tortillawraps kort op de barbecue.

  12. Leg het warme vlees op een wrap.

  13. Snij de augurken in plakjes en knip de tuinkers af.

  14. Verdeel de augurkplakjes, tuinkers en bickyuitjes over het vlees.

  15. Werk royaal af met de dressing en plooi dicht.

  16. Leg de wrap eventueel nog eens kort op de barbecue, zodat hij krokant wordt.