Allergenen
Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwijder de korsten van de sneetjes brood en snij in blokjes. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout. Leg ze op een bakplaat.
-
Plaats in de oven op 220°C tot ze licht geroosterd zijn.
-
Bestrooi met parmezaan en laat nog enkele minuten kleuren in de oven.
-
Werk je soep ermee af of gebruik ze in een salade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven