Tomahawk van kalf met gepoft en gebrand witlof, pistache en ricotta

Gluten , Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwijder de buitenste bladeren van het witlof en hou apart voor de afwerking.
-
Wrijf het witlof in met olijfolie, kruid met peper en zout en gaar het op de BBQ.
-
Kruid de ricotta met peper en zout.
-
Doe de aardappelen in een aluminium bakje met olijfolie, en gaar ze op de BBQ.
-
Hak de peterselie en pistachenoten fijn.
-
Kruid de tomahawk met peper en zout en gril op de BBQ.
-
Schik het vlees op een bord of plank en werk af met de ricotta, peterselie en noten.
-
Schik de rauwe witlofblaadjes erop als afwerking en serveer met de aardappelen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven