Madeleines met raclettekaas Le Rustique, chorizo en rozemarijn

fa6901e8e5a9b9fef684f5a8d160f2f1d15b5f6d9b300395ec344af84eb10bc6.jpg

Allergenen

Eieren, Gluten, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 240°C.

  2. Meng de bloem en het bakpoeder in een mengkom. Maak een kuiltje, doe daar de eieren en olijfolie in en meng onder de rest. Kruid met peper en zout.

  3. Hak de rozemarijn, chorizo en raclettekaas Le Rustique fijn en meng onder het beslag.

  4. Giet het beslag in de ingeoliede madeleinevormen en laat 20 min afkoelen in de koelkast.

  5. Bak 3 min op 240°C, verlaag daarna de temperatuur naar 180°C en bak nog 5 min.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit