Oosterse pompoen-mangosalade met gerookte zalm

eb386847d6f0b8aab0c95d27e490e123e7b4d8f9d970f3c89a8f6e67effb73dc.jpg

Allergenen

Vis, Lactose, Melk en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Bak de pompoenpitjes bruin in hete boter, kruid met zout en peper en hou apart.

  2. Snij de zalm in fijne reepjes.

  3. Schil de butternut en trek met behulp van een dunschiller (of mandoline) fijne reepjes van de hals van de butternut. Hou apart in de koelkast.

  4. Schil de mango en snij in zeer fijne reepjes.

  5. Was de rucola en zwier droog.

  6. Meng de sojasaus met de sweet chilisaus en verfris met limoensap.

  7. Meng 10 min voor het serveren de saus onder de butternutreepjes.

  8. Verdeel de butternut- en mangoreepjes over de borden. Schik de zalmreepjes erover.

  9. Werk af met wat rucolablaadjes, pompoenpitjes en plukjes dille.

  10. Serveer onmiddellijk.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit