Zwarte pens met peer en kaneel

Zwarte pens met peer en kaneel

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 60°C hetelucht.

  2. Bedek een ovenrooster met neteldoek.

  3. Leng het citroensap aan met water.

  4. Snij de peren in flinterdunne schijfjes, haal ze door het citroensap en schik ze naast elkaar op de neteldoek.

  5. Laat 3 à 4 u drogen in de oven, afhankelijk van hoe dik de plakjes gesneden zijn.

  6. Snij de pens in 15 plakjes. Steek 15 rondjes uit het tramezzinibrood.

  7. Klop de mascarpone luchtig op en doe in een spuitzak met gekarteld spuitmondje.

  8. Bestrijk het brood met konfijt en schik er een plakje pens op.

  9. Werk af met een toef mascarpone en een plakje gedroogde peer.

  10. Bestrooi met kaneel.