Cocktails en mocktails

Vervang tijdens de feestdagen het klassieke glaasje bubbels eens door een feestelijke cocktail. Onze unieke recepten – zowel met als zonder alcohol – toveren jouw feest om tot een gastronomisch hoogstandje. De ene cocktail wat uitdagender dan de andere, maar altijd lekker én met stijl.

Dark and Christmassy Honey spice gin Knolseldersoep met champignons en croutons Sterretjes van aardappel en zoete aardappel Kalfsblanquette Pannenkoekenrendier Vol-au-vent van parelhoen met sneeuwmanpuree Pompoensoep met feestelijke croque Mac & cheese-kroketje Kerstsandwich met zelfgemaakte eiersalade Kindersangria Panettone Hert met aardpeer, spruitjes en saus van bittere chocolade Mousse van gerookte heilbot en dille met zalmrollade en gepekelde groentjes Knödelpraline in gedroogde hamcrumble Glühbier Gingerbread house Espresso martini deluxe Pavlova met ijs Filetgebraad met truffel met fondantaardappel, pastinaakpuree, kastanjecrème, boschampignons en wortelen erwtrisotto Kreeft à l’armoricaine met groentespaghetti en rouille Krieltjes met gerookte makreel en zure room Oestertartaar met gelakte champignons Bloody Mary-oesters Gebakken oesters met schuimige norisaus Ricottakaastaart met meringue Italienne Gepofte knolselder met gebakken rijst en zoete aardappelpuree Consommé van shiitake met ravioli Tomatenarancini gevuld met mozzarella Champignons gevuld met notengehakt Baklava met pistache Rendang van hert met kurkumarijst Tajine met kabeljauwcrumble Tiradito van zeeduivel met leche de tigre van passievrucht Spicy mangomargarita Frambozentiramisu met limoncello en witte chocolade Lamskroontje met blauwe bessensaus Sint-jakobsnoten met bloemkoolpuree, lookchips en rucola Cannelés met geitenkaas en chorizo Zwarte pens met peer en kaneel Witte pens met foie gras en mangogel French 75 royale Rollade van zeetong en zalm met garnalenjus en geglaceerde minigroentjes Ravioli met aubergine en pittige tomatensaus Frisse witlofwaterkerssalade Sint-jakobsnoten met venkelcrème Cognacroomsaus Preispaghetti, sint-jakobsvruchten en champagnesaus Risotto van bulgur met oosterse champignonmengeling Gratin van aardappelvariëteiten Aardappelmuffins Romanescopizza met oesterzwammen, mozzarella en notenmengeling Gemarineerde champignonmengeling met julienne van pompoen en gerookte eendenborstfilet Kabeljauwhaasje in lardo met paprikahummus Stoofpotje van parelhoen met wortelspaghetti en knolselderaardappelpuree Zeebaars met fijne aardappelpuree, rucola, bospaddenstoelen en truffelolie Salade van bloemkoolrijst met zalmhaasje Wortelterrine met makreel en aardappel Oosterse spitskoolsoep met scampi’s Taartje van peperkoek met foie fin, veenbessen, gebakken appel en crumble van speculaas en chocolade Lamsschenkel met gedroogde vruchten en noten Coquilles met pancetta en zeekraal Witlofsoepje met crumble van zwarte pens en rode bietspaghetti Hindemedaillon met minigroentjes en aardpeer Konijnenragout met St. Bernardusbier met spinaziekroketjes en wortelpuree Tajine van everzwijn met pruimen Open ravioli met gevulde parelhoenfilet en wildsaus Knolseldersoep met verschillende garnituren Eendenborstfilets in kruidige whiskysaus Witte rocky road Gegrilde aubergine met granaatappeldressing en pistache Lotte in portoroomsaus Veenbessencompote Gevulde driehoekjes met noten, kastanjes en vanille Scampi potstickers Siroop met citroengras, limoenschil en gember Courgettespaghetti met aardappelkaassaus, gekonfijte look en gebakken noten Vylmer Mistral 0,0% Gebakken kwartel met veenbessencompote en kroketten Kipkebab met amandelen en dukkah van pistache Keizerlijke kroketten Varkenskroon met wasabicrunch, bospaddenstoelen en kastanjerisotto Japans gemarineerde zalm met norikrokantje Cinnamon storm mix Pastinaakcrème met hazelnotenspinaziepesto Cocktail Ruby Ruby Éclairs Magische taart met banaan, noten en chocolade Rosbief gevuld met duxelles van paddenstoelen Aardappelchips Minibagels, visschelpjes en blini’s met zalm Kerstboompjes Sneeuwmannetjes Oesters met tatjespap Tramezzini met kaas en ham Gevulde bladerdeegsterren Gegratineerde oesters met spinazie en champagnesaus Champagnecake Pavlovarol met rood fruit en vijgen Mascarponelimoncellotrifle met granaatappelpitten Kerstkrans Kilometertaart Studentenhaverlolly Magische pastilla met peer en pistachenoten Millefeuille met cheesecakecrème en pompoenvanillemousse Zure room-dillesaus voor bij de zeevruchtenschotel Velouté van aardpeer en pastinaak met sint-jakobsvruchten Hartige sterretjes met eendenmousse Eend met mango en shiitake Filodeeggebakjes met 3 vullingen Soezenkroon met citroencrème Slaatje met ganzenlever, rode biet, vijg en appel Jenever Jack Peren-chocoladetaart Gehaktballetjes met peperkoek en abrikoos Toastje met eendenlever Lepelhapje met fetamousse en tomatengelei Oesters met appelkomkommergranité Japanse kippengehaktballetjes (tsukune) met teriyakisaus Kreeft met gepekelde tomaat, kreeftenmayonaise en kruidensla Oesters met barigoulesaus Gegratineerde oesters met dillesaus Koekjessterren met ijs Parelhoenfilet met uientaartje met porto, druivensaus, savooikool en aardappelroosje Vis- en vleesteppanyaki met minigroentjes Lepelhapje met gepekelde kabeljauw, paprikamousse, tomatentapenade en basilicumolie Lepelhapje met mousse van eendenlever Kerstbolhapje met forelmousse Sprankelende sorbet Bubbels met passievrucht Chicon d’amour Granaatappellikeur Gegrilde kreeft met kruidenboter en pasta Puree van topinamboer met vanille, hazelnootpesto en sint-jakobsvruchten Aardappelsoep met truffelkaas en kwartelei Kinilaw van coquilles met Thaise mango Rosbief met hasselback van Franceline-aardappelen en geroosterde minigroentjes Filet van hert met knolselder, minigroenten, zoete aardappelpuree en spaghetti van aardappel Geroosterde kwartel met hummus en granaatappel Salade met geroosterde venkel, scampi’s en sinaasappeldressing Pakora van zoete aardappel Griesmeeltaart met pistache en meringue met oranjebloesem Roodbaars met amandelkorst, peterseliewortelcrème, pompoenrisotto en zeekraal Soesjestoren Pita-kerstbalpizza Peperkoeken kerstboom Gin-tonic met absint, ananas en citroensap Cava met Elixir d’Anvers Gin-tonic Ravioli met rillette van eend, champignonsaus en geraspte eidooier Dahl van spliterwten met citroengras, mango en kabeljauw Salade van roze pompelmoes en scampi’s Chipsdiptaart Kibbeling met tartaarsaus Bladerdeeghapje met champignonvulling en zoete aardappeldip Koekjeskerstboom Gevulde kalkoenfilet en gehaktbrood met gratin van spitskool en witlof, aardappel in stervorm en spruitjes Charlottetaart met mokka- en witte chocolademousse Pompoensoep met walnoten, pecorino en gedroogde veenbessen Chocolade kerstboompjes Gingerbreadmannetjes Naked wauwtaart met elandkoekjes en rood fruit Pastarolletjes ‘terre et mer’ Ravioli met boschampignons en truffelolie Noordzeetong op Thaise wijze Varkenswangen met Banyuls, puree met eekhoorntjesbrood en appel met veenbessen Italian bramble mocktail Sparkling gold Kerstkrans Groene koolsalade met gemarineerde tofu en chimichurri Komkommermargarita Kokossoep met schelvis en udonnoedels Garnaalkroket met rouille Komkommersushi met gebrande sint-jakobsnoot Schuimige spruitjessoep Miniburger van foie gras en uienkonfijt Roggebrood met foie gras, peperkoek en rode biet Rillettes van champignons Rillettes van konijn met ras el hanout en abrikoos Cremeux van foie gras met appel en Bastognekoekje Bûche Everzwijnstoofvlees met spruitjessalade en kroketten Rillettes van krab met surimi en zeekraal Varkensgebraad, gratin van pastinaak, gepofte aardpeer, ui en roomsaus Rollade van haantje met cognac en rozijnen met aardappelgratin en groentemix Sint-jakobsnoten met maltaisesaus, schorseneren en champignonloempia Eendenmagret met groentemix, witlof en kroketjes Spruitjes met crème van oude kaas en spekpopcorn Belgium’s finest gold Slaatje van knolselder, appel, walnoot en knolseldercrème Oester gin fizz met komkommer en sjalot Garnalenbisque met extra garnaaltjes, zure room en dille Tartaar van rund met oester, koolrabi en wasabimayonaise Yoghurttaartje met hazelnoot-cranberry-havermoutkorst Kastanjesoep met tartaar van sint-jakobsnoot, gerookte paling en zure room Quiche met wortel, pompoen en zoete aardappel Tian van wintergroenten met parelcouscous en dragonpesto Gemarineerde rode kool en rode biet met granaatappel Minicheesecakes Lamskroon met jardinière, hasselbackaardappel en lookschuim Pannetje met scampi’s, zwarte pens en curry-kokosroom Opgevulde pompoen met risotto van granen, pecorino en ricotta Charlottetaart met meringue en citroen Minidonuts Schelvis met mosselen en kokos Normandisch parelhoenkroontje met appeltjes, peterseliepuree, gebakken spruitjes en witlof Pomme moscovite met romanesco en lekkers uit de zee Hertenfilet met gegrilde minigroenten en granaatappelsaus Kabeljauw met peterseliewortel, parelcouscous en bouillon van gebrande prei Pastinaak en zoete aardappelfrietjes in bierbeslag met pikant tomatensausje Aardappelrollade met oesterzwammen, gedroogde ham en kaas

Onze feestrecepten per gang

Meer tonen
Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit

Smakelijk

........................................................

Magazines

........................................................

Over Spar

........................................................