Aardbei met gebakken witte chocolade, plattekaas en vanille
Dessertglaasjes van gemarineerde aardbeien, meringue en vanilleroom
Bruschetta met geitenkaas, aardbeien, munt en balsamicocrème
Tompoes met mascarponecrème en aardbeien
Geroosterde venkel met kerstomaat, lente-ui en kruidenvinaigrette
Bloemkoolsteak met bordelaisesaus
Pinsa met ricotta, gegrilde courgette en prosciutto
Arabasi versie 2.0
Scampi’s in gekruide kokosroom
Steak bordelaise
Turkse rijstschotel met saus van gele puntpaprika
Bloemenkoekjes
Lahmacun met aubergine en cacik
Cha Cha uit Hanoi
Kruidenbouillon met ravioli
Lamskotelet met muntpesto en parelcouscous
Koshari
Geroosterde varkensspiesjes met rijstnoedelsalade
Banaanbeignets met pinda-kaneelsuiker en chilichocoladesaus
Bruschetta met tomaat
Ontdek het verschil tussen confituur, chutney en gelei. Er zijn in ieder geval al twee overeenkomsten: zelf maken is makkelijk en vers zijn ze nog lekkerder.
Granola is nog lekkerder als het zelfgemaakt is. Met onze tips en recepten pas je je granola helemaal aan naar jouw smaak.
Bouillon maken is lekker en makkelijk. Het is de perfecte basis voor zelfgemaakte soepen of sauzen. Maak je een grote portie? Deze kan je makkelijk invriezen voor later!
Zin om iets eenvoudig te bakken? Ga voor mug cakes! Je hebt geen bakvorm nodig en je bakt ze in de microgolfoven.
Wij koken en bakken graag samen met:
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven