Verpak vol-au-vent in een kroketjasje

665a83064bff6149b82bc621c12628e07b25a15da86cdbecbb2531438789d43b.jpg

Allergenen

Eieren en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Week de gelatineblaadjes in koud water gedurende minstens 5 minuten.

  2. Bekleed de bakvorm met plasticfolie.

  3. Warm de vol-au-vent op. Knijp de gelatineblaadjes uit en laat ze in de warme vol-au-vent oplossen.

  4. Stort de vol-au-vent in de bakvorm en strijk alles mooi glad. Laat 1 nacht opstijven in koelkast.

  5. ’s Anderendaags: doe de bloem in een schaal. Klop de eiwitten los en doe in een andere schaal. Strooi het paneermeel in een 3de schaal.

  6. Stort de opgesteven vol-au-vent uit op een snijplank met voldoende bloem om te vermijden dat deze aan het oppervlak zou kleven.

  7. Snij de opgesteven vol-au-vent in 16 blokjes.

  8. Wentel de blokjes achtereenvolgens in de bloem, in het losgeklopte eiwit en als laatste door het paneermeel om zo een mooi krokant korstje te verkrijgen.

  9. Warm de frietketel op 190°C en bak de kroketjes, gedurende 4 tot 6 minuten, tot ze goudgeel en warm zijn.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit