U bent hier

Griezel erop los met Spar

Op 31 oktober is het weer zover: de griezeligste dag van het jaar. Je kan Halloween op allerlei manieren beleven. Wij geven alvast enkele leuke tips voor een geslaagd Halloween.

Creatief met pompoenen

Tijdens Halloween mag een uitgeholde pompoen natuurlijk niet ontbreken. Wil jij graag een uitgehold exemplaar maken maar weet je niet goed hoe je hieraan kan beginnen? Met onze stap-voor-stap video lukt het jou zeker. Wil je het nog een tikkeltje enger maken? Je kan de uitgeholde pompoen verder decoreren door er griezelige ogen en een mond in te snijden.

TIP: Een uitgeholde pompoen is ook ideaal voor het serveren van lekkere pompoensoep. In dit filmpje kan je zien hoe je een pompoen uitholt en er lekkere soep van maakt:

 

Koken en bibberen

Geen Halloween zonder angstaanjagende gerechten, want van al dat griezelen krijg je gegarandeerd honger. Maak samen met de kinderen de griezeligste recepten klaar en geniet samen van een onvergetelijk Halloween. Van enge halloweencupcakes, griezelige pompoensoep, gevulde halloweenpaprika's tot scary spaghetti met oogballen. Durf jij het aan?

Teken- en knutselplezier

Bij Spar hebben we een superleuke kleurplaat voor jong en oud. Haal je kleurpotloden en knutselmateriaal boven en tover deze kleurplaat om tot een prachtig kunstwerkje. 

TIP: Versier deze kleurplaat op een originele manier en hang je afgewerkte exemplaar aan het raam. Wedden dat voorbijgangers jullie griezelige versiering top zullen vinden?

Download kleurplaat

 

< naar de wereld van Spar