Welke vis kan ik op de BBQ leggen?

Meestal is een barbecue een waar vleesfestijn. Gelukkig hoef je als visliefhebber niet op je honger te blijven zitten. Er is nog heel wat lekkers dat je kan roosteren. Laat je inspireren en hengel naar meer ideeën in onze receptenlijst. 

Stevige vis

Stevige vissoorten kan je makkelijk rechtstreeks op de barbecue grillen. Kies voor soorten als zalm, forel, zeebaars, lotte, rode poon of zeewolf.

Zachte vis

Een vis met een minder stevige structuur, zoals kabeljauw, valt makkelijk uit elkaar. Om te voorkomen dat je lekker stukje vis tussen de kolen verdwijnt, steek je een zachte vis het best een papillot.

Zeevruchten

Met schaal- en schelpdieren maak je je barbecue verrassend en feestelijk. Mosselen in een papillot, scampi's op een brochette, verse oesters, gamba's, vongole en zelfs coquilles. Probeer het zeker eens uit. 

scampi grill barbecue bbq.png
Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit