Assortiment luxehapjes

89257d5799e89f643744384afed708204a55a4192b069fa5c02edd2551726223.jpg

Allergenen

Schaaldieren, Gluten en Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Warm de kreeftenbisque gedurende 5 minuten op in de microgolfoven op 750W. Giet in glaasjes met dubbele wand en werk af met wat garnaaltjes.

  2. Steek de apero-risottoschaaltjes met 2 soorten risotto (rijst met kip en truffel of rijst met sint-jakobsvrucht, tomaat en courgette) gedurende 5 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.

  3. Leg de verschillende soorten miniwraps met mozzarella, kipkerrie en gerookte zalm op een schotel.

  4. Open de oesters en zet de helft terug in de koelkast tot de gefrituurde klaar zijn.

  5. Haal de andere helft van de oesters uit de schelp, maar gooi de schelpen zeker niet weg. Spoel de schelpen en haal alle resten van de oesters weg.

  6. Meng de vloeiende bloem met het spuitwater tot een pasta met de consistentie van een pannenkoekendeeg. Hou koel.

  7. Haal de oesters door het beslag en daarna door de panko.

  8. Frituur de oesters rechtstreeks in de frituurolie, zonder het mandje te gebruiken bij 170°C. Haal uit het frituurvet en dep droog.

  9. Leg de rauwe oesters op een schotel en schik de gefrituurde ertussen. Doe de srirachasaus in een kommetje en serveer dit erbij.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit