Welke stukken vlees kan ik op de BBQ leggen?

Barbecue en een heerlijk stuk vlees zijn een echte match made in heaven. Maar welk type vlees is het meest geschikt om op de barbecue te bereiden? Met onze tips leg je de lekkerste stukken vlees op de rooster.

Rundvlees 

Rundvlees is de absolute favoriet op de barbecue. Voor een steak kies je best filet, entrecote, dunne lende of kogel. Verder kan je met rundvlees heerlijke brochettes of hamburgers maken. 

BBQ_burgers.png
bbq_brochetten.png
Spar

Varkensvlees

Worst, ribbekes, spek, spekfakkels, gebraad of een varkenskroontje. Een heerlijk stukje varkensvlees kan niet ontbreken op de barbecue. 

Lamsvlees 

Een lamskoteletje met wat look. Is dat niet hemels? Ook lamsbrochettes, lamsworstjes en lamsbout zijn absolute smaakmakers op de barbecue. 

Kalfsvlees 

Kalfsvlees heeft een fijnere en malsere structuur dan rundvlees en is ook perfect voor op de barbecue. Het meest geschikt zijn kalfsbrochettes, kalfsspareribs, kalfslende en kalfskoteletten

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit