U bent hier

De lekkerste BBQ-recepten voor fijnproevers

Bij een barbecue denken we vaak aan de klassieke brochettes, steaks of chipolata's. Mag het voor jou eens iets uitdagender zijn? Ga dan aan de slag met onze BBQ-recepten voor echte fijnproevers. 

National Media File 
0

Apero

Eerst zijn de hapjes aan de beurt. Reserveer een plaatsje op je rooster voor hapjes met vis of schaaldieren. Of gril ze in een aluminium schaaltje. Zo voorkom je dat je vlees een vissmaak krijgt.

 
Hapje met mangosalsa
National Media File 
0

Bijgerechten

Tover de zon op je bord met een frisse salade of maak het gezellig met gegrilde maïskolven. Je kan eindeloos variëren met pasta's, groenten, zomers fruit, couscous, (look)broodjes, ...

 
Parelcouscoussalade
National Media File 
0

Veggie

Bij een barbecue denken we vanzelfsprekend aan vlees en vis. Heb je zin om tijdens jouw barbecue ook eens een vegetarisch alternatief te voorzien? Wij zochten de lekkerste vegetarische recepten voor je uit. 

 
Jamaican jerk
National Media File 
0

Vlees

Wil je een dik stuk vlees of kip op de barbecue bereiden zonder dat het gaat uitdrogen? Met de juiste techniek zal je vlees lekker sappig blijven. Lees hier meer tips en recepten van vlees op de barbecue. 

 
BBQ-wrap
National Media File 
0

Vis

Pak je vis in als geschenkje. In een papillot zullen de vitaminen en mineralen niet verloren gaan tijdens de bereiding. Door de circulatie van damp blijft je vis lekker sappig en supersmaakvol.

 
Vispapillot
National Media File 
0

Dessert

Leg ook eens je dessert op de rooster! Ga voor deze onweerstaanbare pancakes of … kies voor gegrild fruit. Gril het fruit in schijven of maak een fruitbrochette. Lekker gegrild: ananas, banaan, perzik of meloen.

 
Pancake s'mores
< naar de wereld van Spar