Recepten voor hoofdgerechten

Wat eten we vandaag? Een veel gehoorde vraag in iedere huiskamer. Met onze verzameling recepten voor hoofdgerechten kan je hier altijd een antwoord op hebben. Kies voor vlees, vis, gevogelte of ga voor een vegetarisch hoofdgerecht. 

Balletjes met aardappelen in tomatensaus Kalfslapjes met spinazie en tagliatelle Mont d’Or met krielaardappelen en spekjes Gebakken spruitjes met ketjapsaus en sesam Calzone-tajine met lamsgehakt, feta, dadels, aubergine, granaatappel en pompoen XL-pizza met vier verschillende smaken Bloemkoolpizza met zure room, spruitjes, beenham en graantjesmosterd Gai pad khing Schorsenerenstoemp met zalm en kruidenkorst Tex-mexovenschotel met gehaktballetjes Vegetarische ‘fricandon’ met bruine rijst Ovenschotel van geroosterde aubergine met köfte Prei-ricottalasagne met zalm Tajine met gemarineerde kabeljauw en krielpatatjes Vegan winterstoofpot Traaggegaarde ossobuco met venkel en saffraan Hutsepot met hammetje en mosterdsaus Blinde witlofvinken gegaard in bruin bier Kalfsblanquette Vol-au-vent van parelhoen met sneeuwmanpuree Hert met aardpeer, spruitjes en saus van bittere chocolade Filetgebraad met truffel met fondantaardappel, pastinaakpuree, kastanjecrème, boschampignons en wortelen erwtrisotto Gepofte knolselder met gebakken rijst en zoete aardappelpuree Rendang van hert met kurkumarijst Lamskroontje met blauwe bessensaus Rollade van zeetong en zalm met garnalenjus en geglaceerde minigroentjes Polpette met tomatensaus Tortellini met spinazie en ricotta met tomatenroomsaus Noten-zadenquiche met spek, dadels en lamsgehakt Fazantfilet met kroketjes, witlof en appeltje met veenbessen Stoofpotje van everzwijn met knolselderpuree en seizoensgroentjes Calzone Rundburger met BBQ-saus, tomaat en ‘potato hash’ Pompoenburger met avocadohummus en feta Rib eye/entrecôte grillée et sauce choron Fettuccine alla bagna cauda Geroosterde auberginerolletjes met satsebeli en bulgur Zalm ‘à la nage’ in oosterse kokossaus met groenten Gehaktballetjes met pittige knolseldersaus Glasnoedelsalade Kip in yoghurtsaus met dadels en druiven Zeetong met hollandaise-pompelmoessaus en zeekraal Gebraiseerd witlof met varkensgebraad en gorgonzolasaus Pasta carbonara met champignons en pancetta Kabeljauw met spek en oesterzwammen Duitse curryworsten met frietjes Bombaypatatjes met haloumi, bloemkool en broccoli Pho met shiitake en prei Tajine met pompoen, kikkererwten en baharat Aubergineballetjes in huisgemaakte tomatensaus Groene curry buddha bowl Kip met venkel, pastis en citrus in de oven Gegratineerd witlof met hesp in witte saus van bloemkool Woknoedels met broccoli en zalm Portugese steak met pickles van groenten, prosciutto en spiegelei Pastei van kip met champignons en dragon Tongrolletjes in bonne femme-saus met puree en spinazie Gemengde sla met eendenborst, toast met gesmolten camembert en yoghurtdressing Lamsstoofvlees met look, paprika en tomaat Hammetje met aardappelpreigratin in honingmosterdsaus Kip in duivelsaus met paprika en rijst Pasta met kerstomaat, zeekraal en scampi’s Rijstnoedels met rundvleeslapjes, koriander Pladijsfilet ‘toast champignon’ met fetasausje Pasta met champignons, blauwschimmelkaas en gedroogde ham Kiprollades met spinazie, kaas en Italiaanse ham Pizza met champignons, ham, tomaatjes en basilicum Rigatoni met crema di patate en merguez Tortellini met ham, snelle tomatensaus en lookbroodkruim Pasta con carne met steak en cheddar Kip Alfredo pasta One pot capellini met spinazie, spek en kaassaus Fish pie Huisgemaakte kipshoarma Moussaka met courgette en aubergine Risotto met champignons en Hapkin BIPA Gepocheerde kabeljauw met groenten uit de oven Mosselen met Omer Blond en frietjes Konijn met abrikozen, tomaat en St-Feuillien Quadrupel Varkenswangetjes met Martha Guilty Pleasure en noordkrieken Varkenshaasje met picklessaus en geprakte broccolistoemp Fish and chips met Rochefort Triple Extra Chinese wok met rund, lente-ui en oestersaus Bloemkool ‘pizza bianca’ met spek en gorgonzola Koolvishaasje met gebrande citroen en kruidenboter Mititei met shopska salade Stuffat tal-fenek Dagnje na buzara of mosselpot met spek en groenten Sirene po Shopski Zomerse pierogi Stamppot van radijsjes met worst Gestoomde groenten met steak en bearnaisesaus Kruidige kip met gekaramelliseerde uien en pijnboompitten Bouillabaisse in papillot Zuid-Afrikaanse XL-burger met paprikastoof Oosters gemarineerde zalm Mexicaanse perros calientes met pico de gallo Gemarineerde lamsbrochettes Stoofvlees met Lupulus en peterselie-aardappelen Pladijs met pistousaus en venkelpuree
Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit